Det här med Kajsa och Malin
 
JA! HÄR ÄR PROJEKTET JAG PRATAT OM!!
 
Jag och Kajsa har nämligen startat en podd!! AAH, så himla kul! Imorgon kl 9.00 släpps första avsnittet sen läggs det upp nytt avsnitt varje dag fram tills 24e december. HUR KUL?! En liten podmas kan man kalla den!
 
 
Videon ovanför finns lite information!
 
MEN FÖR ATT LYSSNA PÅ PODDEN KAN NI ANTINGEN LADDA NER APPEN FRÅN APPSTORE ELLER GOOGLEPLAY. PODBEAN HETER APPEN! 
 
OM DU VILL LYSSNA VIA DATORN TRYCK PÅ DENNA LÄNK -> 
 
Vi hoppas att ni vill lyssna på oss, kan lova att det är intressant ;)
 
 
 
PUSS!
Trötter
 
Hej på er!
 
Idag har jag haft migrän och inte haft sån bra dag helt enkelt. + mycket ljud runt omkring som inte gjort det bättre. Men nu känns det lite bättre iallafall.
 
Projektet som jag har pratat om tidigare kommer visas snart. All information ska bara fixas och lite till sen så släpps det. Ett inlägg kommer senare ikväll.
 
Men nu ska jag fortsätta fixa och samtidigt försöka vila. Men vi hörs senare!
 
PUSS!
 
Hej!
Åh, herre vad jag är trött nu.. Framförallt efter en lyckad dag igår. Jag hade det så mysigt på Birsta med Mirre och Kajsa. Strosade runt i affärer, handlade lite och bara hade det så mysigt. På vägen hem stannade vi även till hos min låtsas mormor och åt middag. Så mysigt!!
 
Idag har jag, Mirre och Kajsa vart på lite olika affärer här i stan. Sen blev det lite adventsfika hos mig innan Mirre drog hem. Då bestämde jag och Kajsa att vi skulle fixa med vårat projekt, det inlägget kommer upp tidigt imorgonbitti med video och lite annan info. Najs va? Men om ni är extreeeemt nyfikna kan ni kika in på min instagram och se där vad det handlar om ;)
 
Men nu ska jag fixa det sista på datorn och sen sova, ni får ha det så bra!
 
PUSS!