Haul
 
Ursäkta färgerna på de två första bilderna, jag har verkligen ingen aning om vad som hände när jag fotograferade, haha! 
 
Men iallafall, här ovanför är sakerna jag köpte idag. Dock glömde jag visa en sak jag köpte igår men den kommer det en video på senare ikväll.
 
Som ni kanske förstår är det lite halloweengrejer som är köpt, jag ska nämligen göra lite sår och så till min utklädnad. Men än får ni inte se! Bilder på det får ni se efter helgen. 
 
På bilden längst ner är lite saker jag har behövt/velat ha länge. En beige kajal, en palett från Kicks, lösögonfransar och ett helt underbart läppstift. Jag har haft på mig det i 2,5 h och ätit där i mellan och det är ytterst lite som har lossnat?!?!? Helt sjukt imponerande, det trodde jag verkligen inte om den! 
 
Nä, nu har ni fått sett det jag har köpt idag. Nu ska jag faktiskt filma sista delen av en video. Vi hörs.
 
PUSS
 
Shampoo & Balsam Review
För bra precis en månad sen bloggade jag om att jag hade köpt nya hårvårdsprodukter från The body shop, det var alltså dessa som ni ser nedanför! Under bilden har jag skrivit vad jag tycker om produkterna och senare när det har gått yttliggare en månad ska vi se vad jag tycker om produkterna då!
 
 
Jag har alltså testat dessa två skönheter nu i en månadstid och jag tänkte berätta vad jag tycker om produkten.
 
När jag först skulle köpa produkterna fick jag hjälp från en härligt tjej i butiken. Hon berättade om vad hennes erfarenheter va om shampoo och balsamet. Hon sa då att eftersom det inte var silikoner och sånt i (det var det jag var ute efter eftersom håret mår bättre utan dessa) så kunde håret bli lite konstigt under en viss period. Jag tänkte att så stor skillnad kan det väl inte bli och körde på dessa. Jag köpte dessa eftersom jag har färgat hår och dessa ska hjälpa färgen sitta i bättre.
 
Jag testade dessa och först reagerade jag på att shampoot knappt löddra. Det är något man måste vänja sig med om man vill testa dessa. Men det gick bra, första tvättarna märkte jag inte så stor skillnad.
 
Sen efter några tvättar så märkte jag att mitt hår började bli konstigt i hårbotten, där håret är som tjockast elelr vad man kan kalla det. Det blev typ lite fett men inte synligt. Det är det fortfarande men inte lika illa som i början och det var precis detta hon i butiken sa som kunde hända. Detta märkte jag ca 2 veckor in med dessa (ca 4-5 tvättar senare).
 
Men nu är det på väg att försvinna och det är inget, som enligt mig själv, som syns på håret. Speciellt inte om man har det utsläppt. 
 
Hon i butiken sa att håret håller på att få ur sig silikonerna och återfår balansen (typ?) som den hade innan alla dessa år med silikoner. 
 
Jag tycker att dessa två luktar suveränt gått och är hyfsat lätta att få ur håret. Balsam är lite svårare men det går.
 
Om man tänker, jag färgade håret rött för en månad sen. Jag tycker det röda har faktiskt hållt sig otroligt bra tack vare dessa. Förut när jag hade rött hår höll det inte lika bra. Jag tror faktiskt att det är dessa två produkter som har hjälpt det att hålla det så fräscht.
 
Men på ca 10 tvättar är jag otroligt nöjd. Mitt hår är sååå mycket mjukare, lättare att borsta och känns fräschare (trots det konstiga i hårbotten). Det känns även tjockare och otrooooligt mycket mjukare, som jag skrev tidigare också haha! Men jag är faktiskt nöjd.
 
Jag återkommer senare med vad jag har har märkt för skillnad.
 
Just nu får produkten 4/5 läppstift ;) Har någon av er testat The body shops shampoo och balsam? Vad tycker ni? Är ni lika nöjd som mig?