Oj!!
Oj, det har redan gått 13 dagar sen senaste inlägget. GUD vad tiden går fort! Jag har hunnit med att plugga en hel del, varit på vårforum i Vemdalen, packat, varit sjuk (är fortfarande det) och nu sittandes nervös inför morgondagens resa!
 
Jag åker till Krakow inatt, kl 3.00 går bilen till flygplatsen och 7.00 flyger vi!! Kajsa följer med och det ska bli så kul!! Det är snart 7 timmar tills vi åker, AAAH så sjukt!! Men kul. Som ni kanske förstår blir min valborg väldigt lugn. Dock är jag avundsjuk på alla som kan dra ut och fira i detta underbara väder! Men äh, jag tar firandet nästa helg istället, eller när jag fyller år. Haha! 
 
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt, ska försöka uppdatera er från Krakow från telefonen. Ni kommer även få bilder när jag har kommit hem, hur najs?! ASNAJS
 
 
 
 
PUSS!
 
Produktiva dagar
 
Som ni vet så älskar ju jag produktiva dagar. Idag har det varit en sån igen! Fått upp en video på kanalen, spelat in den, handlat mat, städat ihop lite, skurat golv, bakat och redigerat lite bilder! SÅ SKÖNT! Glömde även nämna att jag hann sola och träna, haha! Sjukt för att vara mig men ack så skönt!
 
Det som är kvar av denna dag ska spenderas på detta vis -> Jag ska ner i tvättstugan för att kolla tvättid, duscha och sen kanske börja redigera videon som ska upp på onsdag. Blir bra det!
 
Nu vet ni vad jag har hittat på och kommer hitta på. Hoppas ni hade en finfin dag också! 
 
PUSS!
 
Lördaaaag
 
Lördag, jag var på stan, hängde med Mirre och körde en periscope medan jag redigerade min video som kommer upp imorgon! Ja, det är väl det som har hänt idag! JUSTE, jag bjöd mirre och syrran på amerikanska pannkakor till frukost. Lyxigt. 
 
Imorgon ska det filmas och redigeras. Ska försöka få klart onsdagsvideon redan imorgon så är det bara att fokusera på vloggen som ska upp på söndag och packandet inför forum!!! TAGGAAAA!!! Längtar så sjukt till att få dansa och ha så jävla kul me mina frääändz.
 
Bilden här nedan ser ni frullen jag gjorde, printade den från syrrans snap, hehe