Hallå
 
Oj, vilket rubrik. WOW, nytänkande. YEAH! 

Haha, närå, jag tänkte bara uppdatera er om läget. Min förkylning är mycket bättre! Jag har hunnit med en hel del sen igår. Jag har blivit klar med den jobbigaste delen i företagsekonomikursen men AAAH VA SKÖNT DET ÄR! Imorgon ska jag söka näthandel 1! IIh, så taggad!
 
Jag har även hunnit baka, göra ingefärsshots (utan alkohol), redigerat klart en video och pluggat körkortsteori! Imorgon ska jag även hinna med att övningsköra, haha åh. All information på en gång men aah, det går så bra nu. Dock är jag lite rädd för att skriva det men det är ju nu jag ska njuta av det.
 
Resten av kvällen blir att plocka ihop här jag sitter med all körkortsteori och kika på youtube tror jag! Vad hittar ni på och vad har ni hittat på idag? :)
 
Ni får ha det så bra.
 
PUSS!
 
Sjukling
 
Ååh, jag har blivit sjuk! Idag är jag dock feberfri som det känns just nu iaf. Men jag har sån hosta så usch! Jag hade tänkt att vlogga lite nu nån dag när jag är hemma hos mamma och pappa. Men just nu så känner jag näe. Kanske imorgon! Jag är ju såå hes. Om ni följer mig på snap så kan ni höra det där -> mmhalvarsson
 
I helgen var det tänkt att det skulle festas till lite men jag mår inte nog bra.. :( Så jag blir hemma hos familjen! Då kan jag göra lite vettigare saker, typ plugga företagsekonomi och körkort! 
 
Nu ska jag sitta och ta det lugnt innan jag börjar plugga lite! Vi hörs!
 
PUSS!