Suprise Yourself
 
 
Jag hittade en låt för någon dag sedan som heter som rubriken. Suprise Yourself av Jack Garatt. Jag har aldrig hört talas om artisten och gav låten en chans. Hans röst tog mig med storm och hur låten är gjord. 

Efter att ha lyssnat på låten några gånger har jag fått sån otrolig inspiration för hela låten är inspirerande. Lyssna här under!
 
 
Suprise Yourself. De två orden kan man verkligen tolka hur man vill. Hur ska du överraska dig själv? Det finns så många olika punkter, delar eller vad man kan kalla det här i livet som man kan överraska sig själv på.
 
När jag hörde låten och tänkte efter, vad kan jag överraska mig själv med? Jo, det är faktiskt väldigt mycket. För någon dag sen var det att ringa ett ångestladdat samtal. När det var gjort var jag överraskad över att det var så enkelt och att jag vågade. 

Även när jag och mamma var på promenad upp för Hällberget blev jag överraskad över hur min fysiska styrka har blivit på ett år. Den har blivit så bra och jag är så stolt att jag orkade hela vägen upp utan att få så ont någonstans. 
 
Jag säger det igen, det finns så otroligt många sätt man kan överraska sig själv på. Att bara du gå upp ur sängen den dagen du känner FUCK IT!  Att du lyckas göra någonting som du blir förvånad över att du klara. Se det som ett lyckande. Framförallt det där med att du ligger i sängen och känner just att saker och ting kan ta sig så hårt. Du behöver inte ta dig upp första dagen, andra eller tredje.
 
Men om du gör något som överraskar dig själv kommer du genast må bättre. Det gör jag vid varje mål jag når, då är det inte mål som att bli miljonär inom två år utan det som utmanande för mig. Som i detta fall, ringa det där samtalet som kändes otroligt jobbigt. 
 
Testa, gör något nytt, spontant eller nåt som du inte vågat tidigare. Överraska dig själv och känn känslan efter. Det har jag testat nu senaste dagarna och ack va underbart det känns. Jag lever efter de två orden idag och kommer göra det någon dag framöver.
 
Mitt råd till dig som inte är på topp - SUPRISE YOURSELF, för känslan efter är obeskrivlig.
 
PUSS!
FrökenTV, bloggen om tv och film

riktigt fin bild det där :D

Svar: Tack! :)
Malin Halvarsson

sandra.

Så fin bild, älskar ditt hår!

Svar: Tackar! :D
Malin Halvarsson

Miss Baby Peaches

Jisses så vacker du är! Ditt hår är amazing!

Svar: Wow, tack!! Vad underbar du är! Tack igen fina du!!
Malin Halvarsson

Sara

Fasiken så snyggt läppstift!

Svar: Åh, tack Sara! Det är från Sleek om du undrar :)
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress