Hällberget
 
 
 
Idag tog jag och mamma den omtalade promenaden upp på Hällberget. Ett berg som jag ser varje dag från mina föräldrars hus men inte ofta går upp för! Dock måste man åka en bit om man ska till toppstugan. Det tog ca en timme upp och det var sååå mysigt. Bra flås fick vi och det va så välbehövligt. Ni anar inte hur mycket min ångest lättade för varje steg jag tog.
 
Jag älskar att ta promenader, att gå till något mål. Det får mig att känna som att jag har lyckats med något och det känns så bra inombords. Samtidigt när man går där, bland träden och sina tankar så renas man! Ni som går i skogen ofta förstår nog precis vad jag menar.
 
Förresten, jag glömde minneskortet till kameran hemma idag!! Så jag tog dessa bilder med mobilen och den funkar ju perfekt den med! 
 
Imorgon ska jag fotografera en väns fot. Konstigt? Ja, men det är hennes ärr som ska fotas. Sedan blir det nog en promenad och middag hos några grannar. Det låter som en perfekt dag. Jag är sugen på att åka och låna någon bok också. Får se hur det känns med det imorgon.
 
Vi hörs. PUSS
 
FrökenTV, bloggen om tv och film

vad fint

Svar: Eller hur!!
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress