Vi bor på landet
 
 
 
 
Jag bor på landet, nanananaaaaaa. Det är det enda som har gått runt i mitt huvud idag när jag har strosat omkring på gården hemma hos mamma och pappa. 
 
Idag har jag bara njutit av att vara här, inte gjort något speciellt utan bara varit. Så otroligt skönt. Lyssnat på podd, redigerat lite bilder som jag fotat, vilat, myst och bara varit! Att vara här är så ångestdämpande och jag älskar det. 

Imorgon ska jag upp på Hällberget med mor och vovven! Ska bli så otroligt mysigt. Kameran följer med så lite film och foto ska det bli. Mer har jag faktiskt inte planerat. Jag har lite "semester" just nu från pluggandet då en kursansökan bearbetas och jag får inga fler uppgifter från företagsekonomin förrens på måndag då min lärare är på semester. Fast lite körtkortsplugg lär det bli.
 
Nu ska jag lägga mig och fortsätta lyssna på podd. Jag tänkte skriva lite mer om mitt mående någon dag eller något annat intressant ämne. ÄLSKAR att skriva sånna inlägg, typ som förra! LOVE IT. Mår så bra av att få skriva om saker jag gillar eller saker som får tyngden på axlarna att lätta. Men hörrni, vi hörs!
 
PUSS
 
 
 
 
Felicia

Så fina bilder :)

Svar: Tack Felicia :)
Malin Halvarsson

Miss Baby Peaches

Den mittersta bilden, den med dimman är SÅ häftig! Älskar den!

Svar: Ååh, vad snällt av dig! Tack så jättemycket! Det va så magiskt att bara stå och titta när dimman och solen mötte varandra. Så vackert!
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress