Jag har tydligen varit extra snäll i år..
 
..FÖR TITTA HÄR?!??! JAG FICK DET??!! ASSÅ VA HAHAH JAA NU ÄR JAG HEL IGEN!!
 
Jag har verkligen haft sån himla mysig jul. Vi firade en dag tidigare men hade ändå samma goda mat, myskänsla och härliga reaktioner när klapparna öppnades. Prylen ovanför var det första jag öppnade och jag utbrast "NU BEHÖVER JAG INTE ÖPPNA MER! NU HAR JAG ALLT!" Hahaha, snacka om materiell lycka.
 
Fick även en ritplatta, såå glad!! Nu kommer redigeringen bli så mycket roligare å lättare. Satan vad jag har saknat att jobba med en sån. Det är såå mycket roligare. Ser framemot att sitta vid mitt skrivbord och använda den. Ser redan en bild i huvudet som ska fotograferas.
 
Imorgon åker jag in till stan för att hämta min bil och åka på elgiganten för att uppleva mellandagsrean. Aldrig gjort det innan och kaos lär det nog vara. Jag har kikat in två-tre saker jag tänkt att köpa där så ja, det kanske blir något fynd. 
 
Nu ska jag le vidare för attans vad jag är glad :D 
Ljus i mörker
 
Hallå! Bilden ni ser här är en bild jag fotograferade för julkalendern jag har nämnt tidigare. Lite retusch skedde efter att jag fixade ljuset etc :) Jag tycker den är fin, skulle dock ha tagit ett steg åt höger så skulle det nog blivit perfekt!
 
Idag firar jag och min familj jul eftersom syrran jobbar imorgon. Klart kommer jag fira jul imorgon också men större delen blir idag. Vi har gjort så nåt år nu så det känns inte alls konstigt.
 
Förresten, idag var jag på hc och kollade mitt finger. Jag har haft ett sår i en vecka som har spökat men nu har jag fått det kollat. Nu är det lindat och jag kan _inte_ använda fingret, haha! Mest troligt måste jag ha ett dubbelt så stort finger (tack vare bandaget) minst en vecka till. Najs till nyår ;) 
 
Nä men det känns bra att ha det undersökt så slipper jag oroa mig över om det var en allvarlig inflammation, vilket det inte var. Det har varit det innan som det har verkat men det är påväg mot rätt håll.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på min favorit show, TC Live på youtube! Love it. Perfetk för er fotointresserade som vill se andra ge kritik på olika bilder. :)
Vackra syner
 
 
HAR NI SETT NÅ MER VACKERT?! JAG HAR TAGIT KÖRKORT! Självklart är första bilden väldigt fin med den vyn från bilen (pappa körde så ni kan vara lugn) 
 
Den 5:e december 2016 15.00 klarade jag uppkörningen och jag fick glädjetårar och hoppade av glädje i bilen! Det var en sån underbar känsla och jag blev så lycklig. Nu kan jag välja var jag ska åka och göra. Jag behöver inte anpassa mig efter bussar eller andra personer med körkort.
 
Sen sist jag bloggade har jag som sagt gjort ovanstående, pluggat en massa och varit hemma hos mina föräldrar. Trots mycket ångest mm har jag faktiskt haft det så bra. Det har jag ju oavsett men nu har jag haft lite ångest än vad jag hade tidigare i höst. Det kan ha med att julen är snart här, jag kommer återförenas med vänner och ha saker att se fram mot. Jag gillar det.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag planera mitt plugg! Vi hörs.
 
PUSS!