Jag har tydligen varit extra snäll i år..
 
..FÖR TITTA HÄR?!??! JAG FICK DET??!! ASSÅ VA HAHAH JAA NU ÄR JAG HEL IGEN!!
 
Jag har verkligen haft sån himla mysig jul. Vi firade en dag tidigare men hade ändå samma goda mat, myskänsla och härliga reaktioner när klapparna öppnades. Prylen ovanför var det första jag öppnade och jag utbrast "NU BEHÖVER JAG INTE ÖPPNA MER! NU HAR JAG ALLT!" Hahaha, snacka om materiell lycka.
 
Fick även en ritplatta, såå glad!! Nu kommer redigeringen bli så mycket roligare å lättare. Satan vad jag har saknat att jobba med en sån. Det är såå mycket roligare. Ser framemot att sitta vid mitt skrivbord och använda den. Ser redan en bild i huvudet som ska fotograferas.
 
Imorgon åker jag in till stan för att hämta min bil och åka på elgiganten för att uppleva mellandagsrean. Aldrig gjort det innan och kaos lär det nog vara. Jag har kikat in två-tre saker jag tänkt att köpa där så ja, det kanske blir något fynd. 
 
Nu ska jag le vidare för attans vad jag är glad :D 
JUNITJEJ

Så fina julklappar du fick!

Svar: Ja, visst var dom!
Malin Halvarsson

Lina

Vilken fin present :)

Svar: Utbildningen är en yrkesutbildning och är på två år. Ungefär 6 månaders praktik (uppdelat i tre perioder). Den har varit på tre år, men de har tryckt ihop den till två år så det är mycket att göra, därför sitter man i skolan till nio-tolv på kvällarna. Sjukt länge men det är samtidigt så roligt!!

Tänkte spela in en video och snacka om utbildningen mer :)

Svar: Åh vad kul det låter :D Ja, gör det! Kommer kolla på den :D
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress