Ljus i mörker
 
Hallå! Bilden ni ser här är en bild jag fotograferade för julkalendern jag har nämnt tidigare. Lite retusch skedde efter att jag fixade ljuset etc :) Jag tycker den är fin, skulle dock ha tagit ett steg åt höger så skulle det nog blivit perfekt!
 
Idag firar jag och min familj jul eftersom syrran jobbar imorgon. Klart kommer jag fira jul imorgon också men större delen blir idag. Vi har gjort så nåt år nu så det känns inte alls konstigt.
 
Förresten, idag var jag på hc och kollade mitt finger. Jag har haft ett sår i en vecka som har spökat men nu har jag fått det kollat. Nu är det lindat och jag kan _inte_ använda fingret, haha! Mest troligt måste jag ha ett dubbelt så stort finger (tack vare bandaget) minst en vecka till. Najs till nyår ;) 
 
Nä men det känns bra att ha det undersökt så slipper jag oroa mig över om det var en allvarlig inflammation, vilket det inte var. Det har varit det innan som det har verkat men det är påväg mot rätt håll.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på min favorit show, TC Live på youtube! Love it. Perfetk för er fotointresserade som vill se andra ge kritik på olika bilder. :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress