Söndag
 
Bilden som ni ser ovanför denna text är en test bild. Jag skulle kolla hur fokusen och kompositionen var. Jag skulle filma och tar alltid bilder för att hitta en bra komposition för videon. Jag gillar den faktiskt. LIte halvmysig, blev bra kompositon för denna bild iallafall men inte för videon jag skulle göra. Som förövrigt finns nedanför detta inlägg!
 
Idag ska jag planera en video som ska spelas in på tisdag, ska även redigera onsdagens video. Ja, jag är ute i god tid men det är skönt! Sen får jag se vad jag gör, kanske drar en omgång med damsugaren och fixar snyggt i min garderob igen. När jag gör det ska jag lyssna på Sias nya album, because GUUURL I love it!!! Så bra! Sia är verkligen en av mina favoritartister, hennes röst dödar mig, nästan. Hennes musik får mig på bättre humör iallafall.
 
Nu ska jag kolla bloggar och annat spännande. Ha en bra söndag!
 
PUSS!
Outfit
 
 
 
Alltså, hur länge sen var det inte jag laddade upp outfits?!? Igår fick jag lust att ta lite outfitbilder, som blev hyfsade så jag kände för att dela med mig av resultatet!

Långkjolar, långklänningar och allt som är långt och fladdrigt över bena är bland det bästa jag vet. Man känner sig fri och på nåt sätt mer uppklädd? Iallafall jag gör det, även i mina fladderbyxor som jag kallar dom. Denna outfit skulle jag lätt kunna ha på fest, eller som jag hade igår, under en myskväll här hemma! 
 
Ikväll ska jag redigera video!! WIHOO, för imorgon kommer det ju upp en ny video på kanalen. Det kommer ju en varje söndag och onsdag. MEN VA, prenumererar du inte? KLICKA HÄR så hamnar du på min kanal och kan börja prenumerera. TACK.
 
PUSS!