Den där konstiga känslan
 
Åh, jag har haft sån bra dag idag. Blev klar med ett block i företagsekonomin, gjorde min bakgrund till framtida videos, åkte hem och haft det så himla mysigt nu på kvällen. 
 
Men nu efter ett tag började jag bara känna en konstig känsla inom mig. Ångest. Jag insåg nu ikväll att jag har varit ångest fri i ca två veckor men nu på kvällen slog det mig med en rejäl käftsmäll. Jag är även PMS och är väldigt känslig. Jag känner mig värdelös, inte tillräcklig, ensam, ledsen mm även fast jag vet att för några timmar sen kände jag helt tvärtemot. Ensam känner jag mig väldigt ofta men tidigare idag kände jag inte det. 
 
Jag hatar att detta mående påverkar mig så hårt. Att på en sekund vänds allt upp och ner. Jag hatar det verkligen. Jag vet inte vad jag skulle säga mer men jag behövde bara ha det sagt. Just nu är jag bara så känslig mot allt och alla.

Jag hoppas nu med lite arrow kikande och sömn kan få bort det mesta. Men imorgon kommer jag få två botemedel mot detta. Jag kommer få en dos av Mirre som kommer hit!!!! Sen kommer jag få se mitt älskade band Takida!! Tänkte skriva ett inlägg om varför dom står mig så nära hjärtat och varför jag ska göra en tatuering som har något med dom att göra! Låter bra va? Det blir nog ett känslosamt inlägg. Jag får se när det dyker upp. 
 
PUSS!
 
Olivia

Åh. älskar djupa inlägg =) Hoppas du skriver snart hihi!

Svar: Vad kul att du gillar det. Jo, det lär nog komma ett snart igen. Har lite på G! :)
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress