Fondvägg
 
 
 
 
Åh, igår satt jag och mamma på pinterest. Den sidan är såååå farlig!!! Den är farlig för man blir ju så sugen på att göra om rummet. Nu har jag ju lust att göra om på mitt rum i stan, IGEN. Ta bort min fula tapet, måla om, flytta sminkbordet (det sitter fast i väggen :(() och möblera om!! SÅ PEPPAD.
 
Dock vet jag inte hur jag skulle vilja måla. Vet iallafall att jag nog vill ha en målad fondvägg, antingen en mörk som på första bilden (helst den färgen) eller som på andra. En beige/grå fondvägg. ÅÅh, gu va fint det skulle vara. Det lutar faktiskt mest mot beige/grå vägg. Det känns som att det är lättare att inreda med och att man tröttnar saktare på det än med sån skarp färg!

Vad tror ni? Vilken färg skulle ni vilja ha i erat rum? :)
 
 
 
 
 
Amanda

Åh båda rummen var ju så fina! Men jag tror att om jag skulle målat min vägg skulle det nog blivit mer som den andra bilden. Som du säger är det mycket lättare att inreda och man tröttnar inte lika lätt. Tror även det skulle funka bäst i mitt rum eftersom jag har rosa och vit inredning! Tycker verkligen du ska satsa på att göra om, det är ju så kul!

Svar: Jaa, jag har också rosa och vit inredning! Jag ska nog göra om någon gång men nu prioriteras ju mitt förråd för tillfället! Får se när jag tar mig tid att göra om mitt rum :D
Malin Halvarsson

Maria at inredningsvis

Sista bilden var ju bara ÄLSKA :) speciellt den sjukt snygga lampan

Idag har jag magisk fotokonst på bloggen!

Ha en härlig helg :)

LOVE Maria

Svar: Ja men eller hur! Det ska jag in och kika på! Kram
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress