Hej på er!
 
Jag är tyvärr i en sämre period med både bloggning och min pyskiska. Jag har så otroligt mycket ångest. Ena sekunden kan det kännas bättre och andra slår det till, hårdare än tidigare. Jag blir matt, slö och ångestfylld. Men samtidigt håller jag igång för att fokusera på något. T ex plugga, redigera videos eller spela in. Det får mig att tänka på annat, vilket är skönt.
 
Tyvärr när detta sker, som ni vet sen tidigare, hamnar min blogg i kläm. Så nu vet ni det. 
 
Imorgon börjar äntligen årets happening!! STRÅKET! AH, jag är så himla taggad. Jag ska försöka ta lite bilder så jag kan dela med mig till er och även som minnen till mig själv. Miranda, jag och Tanja ska ut! Eventuellt Sandra om jag fattade det rätt. SÅ MYSIGT! 
 
Nu ska jag nog ta och göra mig redo för sängen, ska iväg till min frisör imorgon och fixa sidecuten. Den är alldeles för lång nu så det ska bli skönt.
 
Godnatt på er.
 
PUSS
 
Emelie Karlsson

Vilken fin bild!

Svar: Tack Emelie! :)
Malin Halvarsson

Olivia

Så fin =)

Svar: Ååh, tack <3
Malin Halvarsson

ISA

åh nej vad jobbigt med sån period då. Men det blir bättre, häng i och försök träffa människor som ger bra energi! bästa botet mot ångesten <3 kram!

Svar: Åh, tack för peppningen Isa! Kram på dig fina du! <3
Malin Halvarsson

Anonym

Hej! Prova att gå till en homeopat! Min ångest, pms och massa annat är i stort sett helt borta :)

Svar: Vad underbart! Skulle så gärna vilja testa men det blir nog inte än på ett tag, det kostar ju så mycket. Iallafall här jag bor :(
Malin Halvarsson

Linda

Fin bild :)
kul med lite frisör besök :)

Svar: Tack Linda! :D
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress