Won't love you like I would
 
ALLTSÅ ÅH, vad mycket bra och inspirerande musik jag har hittat senaste tiden. Vill ni också höra den? Kika in på min spotifylista här
 
Idag har varit en produktiv dag. Jag har pluggat en hel del (fick otroligt mycket gjort?!?), varit hos frisören, färgat håret på mig själv, freakat över en sak som jag inte vill prata om än men det kommer, latat mig och kollat på youtube och new girl!! SÅ UNDERBART. Åh, älskar sånna här dagar. Dagar som dessa ska jag minnas, att göra saker får mig att må så himla underbart bra! Det håller ångesten borta och man slipper gå och lägga sig med att tänka att man inte har gjort något. Bara det är en stress också.
 
Imorgon vankas mer plugg, städning av mitt sminkbord och jag ska även börja redigera vloggen som ska upp på söndag. Funderar på att börja lite lätt nu, bara för att se på innehållet osv. 
 
FÖRRESTEN DJUPT I SKOGEN SKA SPELAS IN I HELGEN!! FÖRSTA AVSNITTET, WOOHOOOOOOO
 
Men hoppas ni hade en underbar dag! 
 
PUSS!
 
 
 
 
Posera kan jag
 
Ja, som rubriken lyder, det kan ni se på bilden ovan. Idag släppte jag ett nytt klipp på min youtubekanal, den hittar ni här

Jag hann även med att göra ett kapitel i matten och företagsekonomin. Jag planerade även djupt i skogen (#djuptiskogen) som ska bli en ny serie på min kanal. Lite deep talk style men inte riktigt. Jag lovar, jag kommer säga till er när den första videon kommer läggas upp. Jag lovar!!!
 
Juste, idag har jag hittat en låt som jag har blivit helt galen i och då menar jag verkligen galen i. Det är den som ni ser här nedanför!! SÅÅ BRA. Tove lo är min queen, så bra. Nick jonas e väl helt ok men låten e GOALS. ÄLSKAR DEN SÅ MYCKET. Den går på repeat hela tiden!! 
 
 
PUSS!
 
Det var länge sen
 
Nu var det länge sen, igen, sen jag bloggade. Men ajdå, livet händer så då kan man inte alltid, haha. 
 
Efter en veckas liggande med förkylning och feber så är jag mycket bättre. Så skönt att man kan andas genom näsan igen! Firade även påsk i stugan med familjen, så mysigt!
 
Idag vankas det filmning och lite annat skoj. Så nu tänkte jag faktiskt sätta mig och planera dagens video och sedan vänta på att folket i lägenheten kanske drar eller liknande så man kan filma. TUR det är ljust rätt länge nu så man slipper stressa med att filma innan 15.00, puh. 
 
Ni får ha det så bra
 
PUSS!