Tillbaka i stora staden
 
Eller, stor och stor stad är det väl inte. Men nu är jag i Östersund igen, jag har hunnit med en powernap i en timme och en massage. Igår efter att jag hade varit ute och sprungit märkte jag att jag började få så galet ont i ryggen då mamma fick massera mig lite. Fick en snabb tid hos min massör och nog vare spänt i ryggen! 
 
Rätt sjukt det där, att man kan gå runt och vara spänd men märker det inte förens nån tar på en. Läskigt men tur att jag fick tid! Nu är jag rätt mör och seg men det ska inte hindra mig. Idag ska jag fortsätta plugga, skolan tar jag imorgon då mensvärken jävlas, jag är helt mör och har lite ont i huvudet efter massagen. Bättre att ta det när jag är piggare + jag behöver plugga mer. 
 
Senare blir det tvättstuga, häng med Emma och att sola på balkongen. Men först, fixa det sista på videon som ska upp!
 
PUSS! 
MeNsVäRk
 
 
Alltså WOW vad jag spexade till det med rubriken. Men precis så har min mensvärk varit. Varannan sekund typ, nä men nästan har det varit superont (därför stora bokstäver) och varannan mindre. SkÖnT. Spexade igen, duktigt jag vet. 
 
Idag har jag försökt plugga men det har inte gått som tänkt! Men har fått lite gjort. Ska fortsätta nu och sen gå igenom inför miniprovet som jag tänkte försöka mig på imorgon. Sen är det bara nationella och jag e klar med FUCKING KURSEN ASSÅ WHAT?! SÅ underbart, ni anar inte. Jäklar vad jag ska fira när den är gjord. 
 
Ikväll vankas det att göra middag till mor och far. Sedan plugg och en springtur med hunden! Nu kommer dom så nu ska jag laga mat.
 
PUSS!
 
Underbara dag
 
 
 
Åh, vilken mysig dag jag har haft!! Och än är den inte slut. Underbart! 
 
Jag har fixat kohage med pappa, gått runt på gården, solat och myst med vovven och katterna. Så gosigt. Väldigt avslappnande faktiskt. 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, redigera en video och äta hamburgare!! Det är ju internationella hamburgedagen eller nåt sånt!  Så det ska bli en flottig burgare, mumms! Självklart ska vi även fira internationella mensdagen, det firar vi med att vänta in mensen och försöka kontrollera min pms, haha! Så grattis till oss mensare. 

Nu ska jag byta om, av med arbetsbyxorna och på me finmjukisbyxorna. Ja, det är ett ord. 
 
PUSS!