Jag vet inte vad jag vill
 
Nä, det är faktiskt sant. Eller jo, med det mesta vet jag vad jag vill men det är ett ställe där jag faktiskt tvivlar på om jag verkligen ska göra det jag gör. Det är faktiskt på youtube. Ska jag verkligen fortsätta med det jag gör nu? Alltså, en feel good kanal. Jag älskar ju att göra mina humor videos men det är inte tillräckligt på något sätt. Det känns som gjort och den humorn finns. Men jag har ju min egna tvist på det och gör det personligt.
 
Jag  kommer fortsätta med youtube men jag är lite osäker på innehållet på min kanal. Jag har andra idéer som jag vill testa men då blir kanalen för spretig.  Jag vill ha humor men vill även ha in mer utav mig i det. Alltså inte seriöst snack om hur jag mått etc utan mer av något intresse. Humor är mitt intresse men inte tillräckligt. 
 
Det märks även att kanalen är kaos för allt står stilla, visningar, prenumeranter etc. Det tynger tyvärr ner lite men inte så att man ger upp. Aldrig i livet! Jag är så otroligt nöjd med min kanal och hur långt jag har kommit men det är tråkigt att utvecklingen av min kanal har stannat.
 
Foto och filmteknik är jag ju otroligt intresserad av då jag sitter på kvällarna och kollar olika typer av foton. Jag tror själv att det hade varit roligt. Dels för att dokumentera min utveckling och se hur den blir. Men även se mer. Dock tror jag om jag skulle göra något med foto/film måste jag ha en ny kanal men då blir det så konstigt med två olika kanaler.

Jag önskar någon youtuber kunde hjälpa mig lösa mina tankar men jag ska fundera lite mer. Jag kommer självklart återkomma med hur det här kommer sluta. Jag ville bara få ut mina tankar och någon av er kanske kan säga vad ni tycker?
 
Så vad tror ni? Feel good kanal eller satsa helt på nåt nytt och mitt gamla intresse?
 
Svenska språkets utveckling
 
Nu är jag i en period där det känns som att det är mycket plugg. Svenska kursen jag läser innehåller mycket läsning, skrivande och planerande. Planeringen gör så att jag kan strukturera upp mitt plugg så jag slipper stressa. 
 
På allt som hänt har jag dragit på mig en förkylning, mina bihålor är svullnare än någonsin, tårarna rinner och jag nyser stup i kvarten, haha. Man kan nästan tro att det är en mansförkylning men icke, här står man på benen!
 
Jag ville faktiskt mest bara visa er att jag lever. Nu ska jag skriva på min uppsats och försöka komma så långt som möjligt med den idag. Ni får ha en bra dag.
 
PUSS 
 
Önskelista
Nu närmar det ju sig jul och jag tänkte visa er vad jag önskar mig. (faktiskt är denna lista mest för min familj så dom vet vad jag önskar mig, hehe) Men jag älskar att göra mina önskelistor såhär. Dels man får pyssla lite fast på datorn, vilket jag älskar. Sen får man verkligen klura ut vad man vill ha och behöver! Så här har ni, det jag vill ha och behöver. 
 
 
Vi började med första raden från vänster:
 
 
Mycket kamera saker men aaah!! Vad jag önskar mig detta. Vad önskar ni er i julklapp? Kanske är det något som är här ovan? 
 
PUSS!