Det gör ont men hon har det bättre nu.
 
Alltså hur gullig är inte denna bild på syrran och vovven? Så fina så. Igår var vi nämligen hem och överraskade föräldrarna med att hälsa på. Det blev mysig middag på en av restaurangerna hemma. Så mysigt, det är inte ofta det sker att vi alla äter ute samtidigt. Mysigt och kul var det. 
 
Dock kändes det väldigt konstigt att komma hem och att Busan inte var där. Att inte möta av hennes glada blick som man alltid möttes av. Sedan inte få höra hennes kurrande när man klappade henne och drog handen längs hennes otroligt mjuka päls. Det gjorde ont men hon har det bättre nu. Nu lider hon inte men aj vad det gör ont. Hennes närvaro kommer jag aldrig glömma. Fina Busan. 
 
Idag har jag pluggat svenska och lämnat in första uppdraget. Det känns otroligt skönt och nu kan jag fokusera på annat. Vad får ni svar på senare när det är färdigt. Heheheh ;) Jobbigt va? Nu är jag som alla andra som har hemlisar och inte berättar. Men det är inte långt kvar.
 
Resten av kvällen ska jag planera julklappar och sovra information till min svenska uppsats om svenska språkets utveckling.
 
Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg. 
 
PUSS!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress