Å där försvann jag
Men nu är jag här igen. Jag tog typ en paus från bloggen? Jag har verkligen fokuserat på skolan, youtube och körkortet. Det har känts så bra att ha en rutin i vardagen och det känns så himla bra. Nya kurser i skolan är nu sökta, körkortet närmar sig och jag börjar hitta det jag vill göra med youtube! Så himla kul faktiskt!
 
Jag har inte så mycket att skriva nu, jag vill inte skriva varje dag heller om vad jag gör. Det contentet blir inte så bra, jag vill skriva om allt möjligt men inte bah "jag har pluggat" vilket jag gör varje dag. Jag ska klura ut lite mer på det så märker vi hur det blir! Tanken men detta inlägg var bara att visa er att jag lever. Men jag bjuder på lite mobilbilder senaste tiden. Var så god och njut. 
 
 
 
 
 
Mycket att göra
 
Sen jag började plugga på distans har min självdisciplin när det gäller allt blivit bättre. Nu pluggar jag båda ämnena minst två h varje dag och vissa dagar kan jag sitta timmar. Jag strukurerar upp mina dagar olika. Idag blev det 2,5 h intensivt pluggande. Imorgon kommer jag fortsätta i samma takt.
 
Samtidigt som plugget ändå tar stor del av mina dagar så har jag ännu mer plugg, typ körkort :-) Sen försöker jag träna dom dagarna jag hinner, äter gott och YOUTUBE!! Jag har en hel del att göra nu men alltså åååh det är så kul att jag gör saker. Att saker händer, samtidigt vill jag bara planera mer, utvecklas och nå mål i livet. 
 
Nu ska jag faktiskt redigera en video, planera morgondagen och sen kvällsfika. En kopp te ska det bli och avokadomacka, mums. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
PUSS!