Plugghästen
 
Nu har jag suttit i min säng och funderat på vad jag ska skriva eller inte vad jag ska skriva, snarare HUR jag ska börja detta inlägg. Haha, jag e lite trött i huvudet just nu efter allt plugg, kan vara därför. 
 
Ja, som ni kanske förstår har jag pluggat idag, 6,5 timme (inte non stop) och jag är så nöjd! En inlämingsuppgift i Sociologi, läst 2 kapitel + uppgifter till det. DET ÄR SÅ KUL. Det var verkligen länge sen jag kände att plugg var så här intressant och roligt. Jag älskar konceptet som är när det gäller distans, I like it! Imorgon ska jag fortsätta och hoppas på att få mycket gjort också.
 
Jag vaknade 7.00 imorse? Av mig själv? Men låg i sängen lite längre, 8:30 var jag på massage och det är nog det som har gjort mig väldigt trött nu. Jag blev mörbultad men nu känns ryggen bättre.
 
Nu ska jag vänta i nån timme tills det är dags att spela in podcast, sen blir det tidig kväll. Eller ja, vänta. Jag ska faktiskt göra lite mys med att duscha, ansiktsmask, byta sängkläder och sedan podda! Då lär jag ha mer ork. Det ska göras nu, jag hoppas att ni har haft en bra dag. 
 
PUSS!
När oturen slår dig
 
Senaste dagarna har jag tyvärr haft mycket otur. Saker går sönder, inget går min väg (förutom pluggandet) och allt känns bara så hopplöst. 
 
Jag vet att det är tillfälligt men när man sitter i fast i den hålan så blir det lättare till gråt och ilska. Tyvärr går det ut över fel personer men jag kan inte kontrollera det. Jag skäms för det. 
 
Nu är det mycket materiellt det handlar om men det är inte bara det. Mycket psykiskt också, tack PMS som gör såhär! Eller vänta, nej tack. 
 
Nu i oroligheternas tid måste jag försöka hitta fokus igen. Jag har mitt fokus på pluggandet (näthandeln och sociologin). Jag måste bara strukturera upp mig själv och min vardag igen. Det är så jag klättrar upp ur hålet.
 
Lite deprimerande inlägg men tyvärr är det såhär jag mår nu. Men en sak som är bra är att jag är klar med första delen i näthandeln av tre. NAJS! 
 
Ni får ha det så bra. Kramar i massor.
 
PUSS
För utan dig fanns jag inte mer
 
Alltså åh, jag är så kär i Stiftelsens nya låt. Den är så vacker och perfekt låt helt enkelt. Dom gör det igen och igen. Det är en grupp jag aldrig slutas förvånas över, lika så Takida. Dom träffar mig i hjärtat varje gång.
 
Den här veckan har det varit plugg, plugg och lite mer plugg som varit på mitt schema. Jag har hunnit med prov, körlektioner och plugg i sociologi! Jag har ju börjat att läsa två kurser nu vilket är otroligt roligt. Intressanta ämnen, det är nämligen Näthandel 1 och Sociologi. Så spännande faktiskt.
 
Men idag gäller det inte skolplugg utan körkort (skrev krökort först, haha). Dock tog det lite tid innan jag är igång, när jag har publicerat detta inlägg så ska jag köra en omgång.
 
Till veckan har jag körlektioner och även efter det. Det börjar närmar sig nu, iih. Nervöst! 
 
Nu är det dags att plugga. Hoppas ni får en lördag så ses vi när vi ses!
 
PUSS