Jag är tillbaka!
 
Hej! Det har varit lite knasigt för mig på senaste. Jag har varit dunderförkyld och mått lite sämre än vanligt. Men nu känner jag, trots lite mer ångest en vanligt (Tack pms) så är jag tillbaka. Startar sakta men säkert! SÅ senaste tiden har jag bara försökt blivit frisk, plugga körkort och företagsekonomi (SOM JAG BLIR KLAR MED DENNA VECKA!! om inget måstes göras om det vill säga)
 
Igår, som ni kanske ser, var jag till frisören!! SER NI VAD SNYGGT DET BLEV!!! JAG ÄR BRUNHÅRIG MED OMBRE WOW! Jag älskar det så mycket, iih! Det behövdes verkligen en uppiffning, man mår ju faktiskt bättre av det.
 
Dagens planer var att plugga körkort och företagsekonomi, köpa en foundation, maila tre viktiga mail, fixa mig och gå på promenad. När jag vaknade kände det helt omöjligt men här sitter jag och är klar!? SÅ SKÖNT. HOppas morgondagens planer blir avbockade om inte är det inte hela världen.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag börja redigera en video (en av planerna imorgon) och sedan blir det att kolla på PH! Vad tycker ni om det? JAg tycker det verkar bra deltagare hittills. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress