Plugghästen
 
Nu har jag suttit i min säng och funderat på vad jag ska skriva eller inte vad jag ska skriva, snarare HUR jag ska börja detta inlägg. Haha, jag e lite trött i huvudet just nu efter allt plugg, kan vara därför. 
 
Ja, som ni kanske förstår har jag pluggat idag, 6,5 timme (inte non stop) och jag är så nöjd! En inlämingsuppgift i Sociologi, läst 2 kapitel + uppgifter till det. DET ÄR SÅ KUL. Det var verkligen länge sen jag kände att plugg var så här intressant och roligt. Jag älskar konceptet som är när det gäller distans, I like it! Imorgon ska jag fortsätta och hoppas på att få mycket gjort också.
 
Jag vaknade 7.00 imorse? Av mig själv? Men låg i sängen lite längre, 8:30 var jag på massage och det är nog det som har gjort mig väldigt trött nu. Jag blev mörbultad men nu känns ryggen bättre.
 
Nu ska jag vänta i nån timme tills det är dags att spela in podcast, sen blir det tidig kväll. Eller ja, vänta. Jag ska faktiskt göra lite mys med att duscha, ansiktsmask, byta sängkläder och sedan podda! Då lär jag ha mer ork. Det ska göras nu, jag hoppas att ni har haft en bra dag. 
 
PUSS!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress