Stilleben återigen
 
 
 
Ja, till er som undrar. Första och sista bilden är lika bara den s/v är annorlunda beskuren och ja, s/v.
 
Dom här bilderna skapades i torsdags när jag hade lite att göra och oj vad jag älskar stilleben. Det ger mig verkligen ett lugn och jag kan ha det helt tyst omkring mig. Det är inte ofta jag vill ha det mitt på dagen. Jag älskar att skapa saker!!
 
Jag har lite planer framöver för liknande fotograferingar men jag vill även testa att vidga mina vyer inom foto igen. Jag ska planera lite på det och kanske kontakta en eller två personer, hehe! Jag måste bara planera vidare.
 
Nu ska jag faktiskt försöka få klart detta inlägg, boka nationella prov och sedan plugga Grafisk Kommunikation 1! Ih, bra start på veckan.
 
 
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Fint stilleben :)
Kul att du funderar på att vidga vyerna med fotandet :)

Svar: Tack Annie! Ja, jag funderar på att eventuellt följa med någon fotograf någon gång för att se mer hur arbetet är inom olika områden. :)
Malin Halvarsson

iza svenningsson

Men va fina bilder😍

Svar: Åh, tack Iza <3
Malin Halvarsson

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Det är väldigt kul och lärorikt att följa med andra fotografer och se hur andra jobbar :) Vilka områden skulle du vilja följa med på då? :)

Svar: Mode är ju helt klart drömmen. Men även vid inredning (såsom stilleben), bröllop, natur och sport. Egentligen alla möjliga bara för att få uppleva! :)
Malin Halvarsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress