Retro
 
 
När jag redigerade mina blombilder passade jag på att redigera bilder lite blå/retrostil. Jag försöker mig på att testa lite nytt i photoshop istället för att lära mig använda lightroom. Lightroom krånglar något så enormt och jag tycker det är lite svårt men jag tror jag börjar förstå det mer nu faktiskt! Jag vill ju använda det mer och ev fixa egna preset, hur fett vore det? 
 
Nu kom jag på en sak till min summerbucketlist (video kommer inom kort) som jag ska lägga till. Jag ska lära mig grunderna i LR. Jag vill att första arbetet av bilderna ska ske där istället för i PS och Camera raw, hur smart?! Det ska jag skriva upp direkt.
 
Vad tycker ni om denna typ av redigering när det är lite retrostil? Är det en hiss eller diss? För mig är det en hiss, iallafall på andra bilden!
Vitsippor
 
 
 
När vi var i Norge för någon vecka sedan fick jag för första gången fotografera vitsippor, tror ni jag blev lite glad när jag såg de? Vet inte hur länge jag satt på knä, livrädd för fästingar men trotsade de ändå för att få till så bra bilder som möjligt. Iih, njuter av känslan när jag fick till bilderna. De är verkligen så underbar känsla.
 
Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar, har precis redigerat klart videon från Norge som jag ska försöka få upp ikväll. Här kan jag inte ladda upp den därför jag väntar tills senare. Nu ska jag nörda mig i lite fotoforum och fotovideos. Yep, idag är en sån dag.